Winkelen Informatie

Carpet World biedt wereldwijd gratis verzending aan in vele landen. In andere gebieden zijn de verzendkosten van toepassing.

Ja. Om een bestelling te plaatsen met een vertraagde verzenddatum is het het beste dat u ons belt om uw bestelling te plaatsen, en onze klantvertegenwoordiger zal u beter helpen met alle beschikbare verzenddata.

Na de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail. Nadat de bestelling in onze database is verwerkt, verlaat het pakket nog dezelfde dag, of uiterlijk de volgende werkdag, ons magazijn. Bestellingen via vooruitbetaling (Vorkasse) worden verzonden op de dag dat wij de betaling ontvangen.

Ja, u ontvangt uw factuur in PDF-formaat via e-mail wanneer uw bestelling naar u wordt verzonden.

In zeldzame gevallen of in afgelegen gebieden kan er soms een vertraging optreden. Carpet World heeft hier helaas geen invloed op. Als de aangekondigde verzendtijden aanzienlijk worden overschreden, neem dan contact op met ons met uw ordernummer.

BETALINGSGEGEVENS

Wij accepteren betaling met een creditcard (VISA / MasterCard=, met een debetkaart (VISA), met een directe bankoverschrijving (SOFORT Banking, iDEAL) en met PayPal. Duitse klanten kunnen ook betalen via vooruitbetaling (Vorkasse) of onder rembours (Nachnahme).

30 dagen GRATIS retourzendingen Als u om welke reden dan ook niet 100% tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze terugsturen voor een volledige terugbetaling. Wij bieden probleemloze retouren aan, bel ons gewoon op +32(0)32324475 voor uw retour.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en versleuteld met SSL (Secure-Socket-Layer) beveiligde serversoftware. De gecodeerde gegevens van uw bestelling, uw naam, adres, creditcard of bankgegevens kunnen niet door derden worden gelezen. Creditcardbetalingen worden ook geverifieerd via de 3D beveiligde procedure.

U kunt uw bestelling binnen twee dagen na ontvangst van de eerste levering schriftelijk of per e-mail annuleren.